Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Selime’de Filistinle Dayanışma kermesi coşkulu geçti!

Selime ilçesinde düzenlenen “Çevreme

Selime ilçesinde düzenlenen “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” projesi kapsamında gerçekleştirilen İnsan Hakları – Merhamet – Yardımseverlik temalı “Filistinle Dayanışma Kermesi” büyük ilgi gördü.

        

Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, Selime Belediye Başkanı Levent Çevik ve ilçenin önde gelen protokol üyeleri, kermes alanına katılım sağladı.

Dualar eşliğinde başlayan etkinlikte, vatandaşlar ve protokol üyeleri, yöresel yemekler ve tatlıların satışa sunulduğu stantları ziyaret ederek desteklerini gösterdi. Kaymakam Taşavlı, kermeste emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederken, özellikle katkılarından dolayı Levent Çevik ve Turgut Yayatan’a önemli miktarda bağışta bulunmaları ve emeklerinden dolayı minnettarlık duygularını iletti.

Öğrencilerin ve velilerin aktif katılımıyla renklenen kermeste, satışa sunulan yöresel lezzetler büyük ilgi gördü. Etkinlik, toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesine ve yardımlaşmanın önemine vurgu yaparak, Filistin halkına destek olma amacını taşıdı.

Haber: Avni Kuru