Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Şehitlik Müzesi şehrin önemli ziyaret alanlarından birisi oldu

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde yapımı tamamlanan projelerden bir tanesi olan Şehitlik Müzesi, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Şehitlik Müzesi, Aksaray’ın ziyaret edilmesi gereken adreslerinden birisi olarak yer alıyor.

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerden birisi olan Şehitlik Müzesi, şehir içerisinde yediden yetmişe pek çok kişiye hitap ediyor. Bu kapsama özellikle aileler ve gençler tarafından sıklıkla ziyaret edilen Şehitlik Müzesi, içerisinde bulundurduğu görseller ve hatıra objeleri ile ziyaretçilerine duygusal anlar yaşatıyor.

Aksaray’a değer mottosu ile yapılan belediye çalışmalarının bir sonucu olarak ortaya çıkan Şehitlik Müzesi binası yaklaşık olarak 400 metrekarelik bir alana dizayn edildi. Şehitlik Müzesi’nin yapımı hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Vatanımız ve milletimiz için canını feda etmiş aziz şehitlerimizin hatıraları bizler için çok değerli bizde bu bilinçle Şehitlik Müzesi projemizi hayata geçirdik. Şehitlik müzesi projemiz şehitlerimize karşı minnet ve şükran duygumuzun yansımasıdır” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe