Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray şehitleri için hatim duası etti

Aksaray İl Müftülüğü önderliğinde

Aksaray İl Müftülüğü önderliğinde şehit Piyade Üsteğmen Gökhan Delen ve diğer şehitler için “Şehitlerimize Hatim Duası” programı gerçekleşti. Aksaray Somuncu Baba Külliyesinde sabah namazıyla buluşmasının ardından hatim duası yapıldı.

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Hüseyin Altınsoy’un ve çok sayıda vatandaşın katılımlarıyla gerçekleşen hatim duası programında manevi duygular yaşandı.

Pençe- Kilit Harekat Bölgesinde terör örgütlerinin üsse sızması sonucunda çıtan çatışmada 9 asker şehit olmuştu. Türkiye’yi derinden sarsan şehit haberlerinde Aksaraylı Piyade Üsteğmen Gökhan Delen’de şehit olan isimler arasında yer aldı.

Aksaray İl Müftülüğü tarafından Somuncu Baba Külliyesinde “Şehitlerimize Hatim Duası” programı düzenlendi.  Programda terör öğütleri kınanırken şehitler için dualar edildi.

Milletvekili Hüseyin Altınsoy programa yönelik yapıtı açıklamasında; “Okunan duaları, şehidimiz Gökhan Delen ve vatan için canını vermiş tüm şehitlerimizin ruhlarına hediye eyledik. Rabbim sen kabul eyle inşallah. Mekanları cennet, makamları âli olsun inşallah” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok