Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray şehit anneleri ve gazi eşleri için dokunalıklı anneler günü!

Aksaray’da Şehit Anneleri ve Gazi Eşleri için Özel Anneler Günü Programı!

Aksaray’da Şehit Anneleri ve

Türkiye Harp Malûlü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şubesi tarafından düzenlenen programda dernek üyelerinden şehit anneleri, şehit eşleri, gazi eşlerinin katılımı ile anneler günü onuruna düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan D.Mehmet Akbulut Anneler Günü dolasıyla şehit anneleri ve gazilerin eşleri onuruna düzenlenen kahvaltıda programında bir araya geldi.

Şehit anneleri ve aileleri ile yakından ilgilenen Başkan D.Mehmet Akbulut bütün şehit anneleri, şehit eşleri ve gazi eşlerinin olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak, “Bugün anneler için özel bir gün ancak şüphesiz şehit annelerimiz ve şehit ailelerimiz için çok daha anlamlı bir gün. Sizlerin evlatları bu memleket için çok büyük fedakarlıklar yaptılar. Bu millet için, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda ettiler. Milletim ve ülkem adına siz değerli şehit annelerine şükranlarımı sunuyorum ve hepinizin ellerinden öpüyorum. Rabbim inşallah evlatlarınız ile sizleri cennetinde buluştursun diyerek, daha sonra şehit anneleriyle ile bir süre sohbet ederek günün anlam ve önemine binaen onlara gül buketi ve hediyeler verdi.

Haber Merkezi

Aksaray Belediyesi personelleri şehir içerisindeki
Sıradaki Haber Aksaray Mezarlıkları Bayrama Hazır: Temizlik ve Çiçek Dikimi Tamamlandı!