Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray protokolü bayramlaştı!

Aksaray Valiliği Kurban Bayramı öncesi bayramlaşma programını öğretmen evinde yaptı.

Aksaray Valiliği Kurban Bayramı

Aksaray Valiliği tarafından düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma programı, Öğretmenevi’nde geniş katılımla gerçekleştirildi. Programa, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başta olmak üzere, şehrin önemli isimleri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şehirdeki birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yaptı.

Vali Kumbuzoğlu, “Aksaray’da muazzam bir bütünleşme görüyoruz. Şehrin valisi olarak buradan büyük bir gurur duyuyorum. Gerçekten sokakta, her yerde, caddede, her mekânda herkesin bir fikri var, herkesin bir düşüncesi var, herkes bir analiz yapıyor, konuşuyor. Bu, Aksaray’ın gelişmişliği açısından muazzam bir görüntü.” dedi.

HALKIN HİZMETKÂRIYIZ

Vali Kumbuzoğlu, konuşmasında tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte halkın hizmetinde olduklarını belirterek, “Aksaray Valiliği olarak bütün kurum ve kuruluşlarla birlikte halkın hizmetindeyiz, halkın hizmetkârıyız. En önemli başlık olarak, asayiş ve güvenlik konusunda jandarmamızla, emniyetimizle, şehrin güvenliğini hep birlikte sağlamaya gayret ediyoruz. Huzurlu bir kent görüyoruz, maşallah. Önemli olay olmuyor Aksaray’da” ifadelerini kullandı.

Vali Kumbuzoğlu, Aksaraylıların kültür seviyesinin ve vizyonunun yüksek olduğunu, bunun da şehrin huzurlu ve güvenli bir yer olmasında büyük rol oynadığını belirtti. “Aksaraylıların vizyonu, gelişmişliği, sahip oldukları kültür seviyesinin çok büyük bir etkisi var, rolü var. Aksaraylı hemşehrilerimden büyük bir gurur duyuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Hep birlikte bu birliği, beraberliği inşallah muhafaza ederek daha güzel aşamalar kaydederek daha güçlü bir Aksaray oluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Konuşmasının sonunda Vali Kumbuzoğlu, tüm Aksaray halkının bayramını tebrik etti: “Ben bütün Aksaraylı hemşehrilerinin bayramını tebrik ediyorum. Başta şehitlerimiz olmak üzere, ebedi aleme göç eden bütün hemşehrilerimizin mekanları cennet olsun. Gazilerimizin hayatta hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Nice güzel bayramlarda hep birlikte olmak dileğiyle. Allah’a emanet olun diyerek konuşmasına son verdi.

Bayramlaşma programı, konuşmaların ardından katılımcıların bayramlaşmasıyla sona erdi.
Bayramlaşma programına Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Ramazan Kaşlı ve Turan Yaldır, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Burhanettin Karataş, CHP İl Başkanı Av. Bilal Özdemir ile vali yardımcıları, siyasi partilerin il başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Ağustos Gerçe