Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray OSB’ye ATSO Heyeti Ziyaretleri: Üretime ve Ekonomiye Katkılar Değerlendiriliyor!

Aksaray Ticaret Ve Sanayi

Aksaray Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ve Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmalara yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Üretim, istihdam ve ekonomik açısından Aksaray iline büyük etkisi olan Organize Sanayi bölgesinde faaliyet gösteren firmalara ziyaretler düzenleyen ATSO heyeti, firma ziyaretleri esnasında gelinen nokta bilgiler alıyor.

Bu kapsamda, OSB de faaliyet gösteren Tekstil Endüstri Firmasını ziyaret eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, burada bir dizi incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında ATSO heyetine, Firma sahibi Mehmet Daşdemir ve İnsan Kaynakları Uzmanı Esma Karakuş tarafından firma hakkında detaylı bilgiler verildi.

Tekstil açısından büyük bir pay kazanan firmanın üretim ve ekonomiye katkıları üzerine değerlendirmelerde bulunan heyet, işgücüne olan endeksi kapsamında bilgiler aldı.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Başkan Yardımcısı Ahmet Kulak, firma sahibi Mehmet Daşdemir’e ve İnsan Kaynakları Uzmanı Esma Karakuş’a misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederek, bol kazançlar diledi.

ATSO heyeti tarafından OSB’ye yönelik düzenlenen ziyaretleri Aksaray’da üretime, istihdama ve ekonomiye büyük oranda katkı sağlayacağı ön görülüyor.

Fatma Altınok