Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray OSB’de büyük yatırım fırsatı

Aksaray’da Sultanhanı Organize Sanayi

Aksaray’da Sultanhanı Organize Sanayi Bölgesinde büyük yatırım fırsatı.

Türkiye’de 3 ilçesine OSB açılan tek şehir olma özelliğini taşıyan Aksaray, sanayi yatırımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Aksaray Valiliği tarafından, 6. Bölge yatırım teşvikleri sunulan ilçe OSB’lerden Aksaray Sultanhanı Organize Sanayi Bölgesinin 25 sanayi parseli için tahsis başvurularının devam ettiği duyuruldu.

Sultanhanı OSB 25 sanayi parseli tahsisi için 21 Temmuz’da başlayan başvurular, 2 Ekim Pazartesi günü sona erecek. Aksaray’da önemli avantajlar sunan Sultanhanı OSB 25 sanayi parseli tahsisi için 2 Ekim 2023 saat 17.00’e kadar başvuru yapılabileceği belirtildi. Başvuruda bulunmak isteyen kişilerin https://meydip.sanayi.gov.tr adresi üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecekleri ve MEYDİP sisteminden yapılan başvuru çıktıları ile Aksaray Sultanhanı OSB Müdürlüğüne müracaat edilebilecekleri vurgulandı.

Konu hakkında detaylı bilgi almak isteyen ve bölgenin en önemli yatırım avantajlarından faydalanmak isteyen kişiler, www.aksaraysultanhaniosb.org.tr adresi üzerinden bilgilere ulaşabilecek.

Haber: Ağustos Gerçe