Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray öğrenciler için önemli bir protokole imzalar atıldı

Aksaray Ticaret ve Sanayi

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ve Aksaray Yeşil Doğa Derneği arasından protokol imzalanmadı. Protokol kapsamında 81 ilde eğitim gören öğrencilerin ve spor alanında başarı elde eden öğrencilerin sayısını artırmaya yardımcı olmak adına başarını artıran öğrencilerin ise protokol çerçevesinde ihtiyaç duyulduğunda desteklemek amacıyla imzalar atıldı.
Ticaret ve Sanayi Odası ile Yeşil Doğa Derneği arasında imzalanan protokol kapsamında öğrenciler, çeşitli etkinliklerle doğadan sanata, ağaç dikiminden spora birçok alanda destelemek ve ufuklarını açmak planlanıyor.
Ticaret ve Sanayi Odası ile Yeşil Doğa Derneği arasında imzalanan protokol bunlarla sınırlı kalmayıp, çeşitli sanat dallarına ilgi duyan öğrencileri sanatta bilinçlenmeleri sağlamak, sanata ve sanatçıya olan ilgilerini arttırmak amaçlanıyor. Bununla birlikte çevre konusunda bilinçli davranılmasının arttırılması, ağaçlandırma konusunda etkinlikler yapılarak kamuoyuna farkındalık yaratmak hedefleniyor.
Çevreyi koruma çalışmaları ile fidan dikimine özendirme, tarihi ve doğal güzelliklere sahip çıkma korumada bilinç oluşturma amaçlanıyor.
İmzalanan protokol kapsamında, öğrencilerin sanatsal eğilimlerini desteklemek, kültür ve sanat duyarlıklarını oluşturmak ve arttırmak, çevre bilinci aşılayarak ağaç sevgisi oluşturmak, doğayı korumak ve sahip çıkmak adına çalışmalar yürütülecek.
Haber. Fatma Altınok