Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Oda başkanlarından gazetemize ziyaret

Aksaray’da faaliyet gösteren Aksaray

Aksaray’da faaliyet gösteren Aksaray Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin, Aksaray Manavlar Balıkçılar ve Pazarcılar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal ve Aksaray Elektrik Teknisyenleri ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Hakan Kula, gazetemize ziyarette bulundu. Ziyarette, oda başkanları, esnafın sorunları, ülke gündemi ve ekonomi hakkında konuştular.

Aksaray Madeni Sanatkârlar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin, sanayi esnafının istek ve taleplerini bildiklerini ve çözümü için çalıştıklarını söyledi. Yeni sanayi sitesini daha da kalkındırmak ve esnafın ihtiyaçlarını karşılamak istediklerini belirtti.

Aksaray Elektrik Teknisyenleri ve Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Hakan Kula, üyelerinin istek ve talepleri doğrultusunda çalıştıklarını ifade etti. Diğer oda başkanları ile uyum içinde olduklarını ve Aksaray’ın geleceği için çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Aksaray Manavlar Balıkçılar ve Pazarcılar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal ise pazarcıların sorunlarını yerinde takip ettiklerini ve çözüm odaklı çalıştıklarını dile getirdi. Belediye ve diğer yetkililerle görüşerek pazarcıların haklarını savunduklarını vurguladı.

Ziyarette ayrıca, pandemi, deprem ve ekonomik kriz gibi ülke gündemine ilişkin konular da ele alındı. Oda başkanları, tüm dünyanın zor bir süreçten geçtiğini ancak Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu ve bu günleri de atlatacağını ifade ettiler. Devlet-millet işbirliği içinde olunması gerektiğini bu zor günleri devlet millet olarak hep birlikte aşılacağını ifade ettiler.

Ziyaret sonunda, Yenigün gazete sorumlusu Yaşar Karatay, oda başkanlarına teşekkür ederek, Aksaray’ın kalkınması için işbirliği yapmaya devam edeceklerini bildirdi.

Haber: Ağustos Gerçe