Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray MÜSIAD’dan Hollanda Büyükelçiliğine ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Aksaray İhracatı Geliştirme Komisyon Başkanı Yasin Yıldırım, MÜSİAD Brüksel, MÜSİAD Hassen şubelerini ziyaret ederek Hollanda Büyükelçisi ve Şube Başkanları ile görüşme yaptı.

Türkiye Cumhuriyeti Hollanda Büyükelçisi Selçuk Ünal, MÜSİAD Bürüksel Başkanı Hayri Apaydın, MÜSİAD Hessen Başkanı Muhsin Kıdık,  Yönetim Kurulu Üyeleri Musa Aydın ve Şeref Aygün ile bir araya gelen Aksaray MÜSİAD İhracatı Geliştirme Komisyon Başkanı Yasin Yıldırım yurt dışı ticari faaliyetlerinin arttırılmasına yönelik görüşme yaptı.

Hollanda Büyükelçiliği ve beraberindeki heyetle görüşme gerçekleştiren Komisyon Başkanı Yıldırım, ticari faaliyetlerin arttırılmasına ilişkin görüşmesinin yanı sıra şubeler arasında da ortak projelerin yürütülmesi ve yürütülen çalışmalara yönelik görüştü.

Hollanda Büyükelçisi Selçuk Ünal’ın makamında gerçekleşen görüşmede Komisyon Başkanı Yıldırım, Büyükelçilik faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Bunun yanı sıra Aksaray’da MÜSİAD tarafından gerçekleştirilen çalışmalar, ihracatı geliştirmek ve arttırılması yönünde yurt dışı projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Haber: Fatma Altınok