Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray MÜSİAD heyeti, AK-EM Makina fabrikasını ziyaret etti  

MÜSİAD Aksaray Şube Yönetim

MÜSİAD Aksaray Şube Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Yalvaç ve Yönetim Kurulu heyeti AK-EM Makina fabrikasını ziyaret etti.

MÜSİAD Aksaray Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seyfettin Karagöz’ün yeni hizmete açılan fabrikada bir dizi incelemelerde bulunan Yalvaç, fabrika hakkında bilgiler aldı.

MÜSAİD Aksaray Şube Başkan Yalvaç, fabrikanın işleyişi hakkında bilgi alışverişinde bulunarak gelecek projeleri üzerine değerlendirmeler yaptı.

AK-EM Makine, Aksaray’da endüstriyel makinelerin ürün ve satış konusunda çalışmalar yürüten bir firma olmakla birlikte uluslararası pazarda güçlü bir etki bırakıyor. İmalat kabiliyeti, yurt içi ve yurt dışı geniş müşteri portföyü ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla dikkat çeken bir firmadır.

Akem Bims Makinaları, hakkında detaylı bilgiler alan MÜSİAD heyeti, hızlı müdahalede bet bi şekilde tavır sergilediklerini dile getirdi. Ürünlerinde kullanılan yedek parçalarının garanti süreceğinin takibini sağlanmasını ve dayanıklılık beklentilerin güvence verildiğini ifade etti.

MÜSAİD Aksaray Şube Başkan Yalvaç ev sahipliğinden ötürü Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seyfettin Karagöz’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Fatma Altınok