Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray MOTOFEST Başlıyor: Macera ve Eğlence Dolu 3 Gün!

Aksaray’da 12-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan MOTOFEST, Valilik ve Aksaray Belediyesi koordinasyonunda gerçekleştirilecek. Etkinlik, Aksaray Motosiklet Sporları Derneği ve Motolüx’ün katkılarıyla yaklaşık 250 sporcunun katılımıyla yapılacak.

Aksaray'da 12-14 Temmuz tarihleri

Aksaray, motosiklet tutkunları için heyecan verici bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 12-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek MOTOFEST, Valilik ve Aksaray Belediyesi’nin koordinasyonunda, Aksaray Motosiklet Sporları Derneği ve Motolüx’ün katkılarıyla düzenleniyor. Festivalde yaklaşık 250 sporcu yer alacak.

1. Gün (Cuma):
Etkinlik, Cuma günü saat 18:00’de Hasandağı Kamp ve Mesire Alanı’nda başlayacak. Katılımcılar kamp alanına giriş yaparak yerleşecekler ve saat 21:00’de kamp ateşi etrafında bölge bilgilendirmesi ve tanışma etkinliği gerçekleştirilecek.

2. Gün (Cumartesi):
Cumartesi günü saat 08:00’de kahvaltı ile başlayacak. 10:00’da touring motorlar için bölgesel tur ve enduro motorlar için Sarıgöl turu düzenlenecek. Saat 11:00’de Ihlara Vadisi’ne (Cam Teras) ziyaret edilecek. Ardından sırasıyla Yüksek Kilise, Manastır Vadisi, Kızıl Kilise ve Sivrihisar’a gidilecek. Öğle yemeği saat 14:00’de Selime Katedrali’nde olacak. Öğleden sonra Selime-Uzunkaya üzerinden Hasandağı’na hareket edilerek, saat 16:30’da Hasandağı Karbeyaz Otel Seyir Alanı’na varılacak. Katılımcılar 17:30’da kamp alanına dönerek serbest zaman ve çay ikramı ile dinlenme fırsatı bulacaklar. Akşam yemeği saat 19:00’da, açılış programı ise 20:00’de başlayacak. 20:30’da motosiklet ile slow finish yarışması düzenlenecek ve 21:00’de kamp ateşi etrafında sohbet ve çay ikramı ile gün son bulacak.

3. Gün (Pazar):
Pazar günü saat 08:00’de kahvaltı ile başlayacak. 10:00’da bölgedeki kültürel yerler ve kamp yerleri hakkında bilgi verilecek. Saat 11:30’da kamp alanından kortej ile hareket edilerek, 12:15’te Somuncu Baba Külliyesi’ne varılacak. Son durak ise 12:30’da 15 Temmuz Meydanı olacak. Festival, saat 13:30’da sona erecek.

Bu heyecan verici etkinlik, motosiklet tutkunlarını ve doğa severleri bir araya getirecek. Katılımcılar, hem bölgenin doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı bulacak hem de motosiklet sporunun keyfini çıkaracaklar. Festival, Aksaray’da unutulmaz anılar biriktirmek isteyen herkes için kaçırılmaması gereken bir etkinlik olarak öne çıkıyor.

Ağustos Gerçe