Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Mimarlar Odası’ndan şehri bayraklarla donatma çağrısı

Cumhuriyetin 100’ncü yüzyılı nedeni

Cumhuriyetin 100’ncü yüzyılı nedeni ile şehri bayraklarla donatma çağrısına Aksaray Mimarlar Odası’da dâhil oldu. Mimarlar Odası Başkanı Ayhan Şahin’de Türk bayrağının asılması konusunda çağrıda bulundu.

Mimarlar Odası Aksaray Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Şahin, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümünde milletçe yaşamış olduğumuz gurur ve heyecanı tüm coşkusuyla yüreklerimizde hissediyoruz. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve de silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için canlarını hiçe saymış şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yâd ediyor Cumhuriyet Bayramı’mızı yürekten en kalbi sevgilerimizle kutluyoruz.” dedi.

Ayhan Şahin sözlerini devamında, “Bu sebepten ötürü Aksaray genelinde tüm resmi kurumlara, dâhili bulunduğumuz tüm sivil toplum kuruluşlarına ve tüm özel işyerlerine ve konutlara da şanlı Türk bayrağımızın asılması konusunda çağrıda bulunuyoruz. TMMOB Mimarlar Odası Aksaray Temsilciliği olarak tüm vatandaşlarımızı ev ve işyerlerine şanlı bayrağımızı asmaya davet ediyor, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutluyoruz.  Ne mutlu Türk’üm diyene!” ifadelerine yer verdi.

Haber: Fatma Altınok