Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Gönüllere dokunmak böyle bir şey

AK Parti Milletvekili Cengiz

AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediyesinin sünnet şöleni programında konuştu. Kılıçarslan parkında şölene gelen kalabalığı görünce hayranlığını gizleyemeyen Milletvekili Aydoğdu, işte belediyecilik işte vatandaş burada diyerek “Gönüllere dokunmak böyle bir şey herhalde” dedi.

AK Parti Aksaray Milletvekili cengiz Aydoğdu, AK Parti Türkiye’de Belediyecilikte bir devrim yaptı. Sosyal belediyecilik, dostluk belediyeciliği, komşu belediyeciliği adına ne dersek diyelim birbirimizle haberdar olma, birbirimizle hemdert olma, birbirimizin dertleriyle dertlenme belediyeciliği diyelim buna biz.

Sayın Cumhurbaşkanımız, belediye başkanlığıyla başladı. İstanbul’da, belki de İstanbul belediyecilik tarihinde ilklere imza attı. Bu daha sonra bütün Türkiye’ye sirayet etti. Bugün de Belediye Başkanımız Evren Dinçer Bey’i kutluyorum” dedi.

Sünnetin önemi de insan yaşamında önemli bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Türk erkekleri için önemlidir bu. Doğum, sünnet ve düğün. Şimdi çocuklar önemli bir aşamaya geçtiler. Önemli olanı ben buradan görüyorum. Müthiş bir hava var. Bu atmosfer yeter. Cenab-ı Hak sizleri her zaman var etsin. Bizi her zaman böyle şenlikli günlerde bir araya getirsin. Hep hayırlarda birleşelim. Tasalarımız az olsun ama böyle şenliklerimiz, düğünlerimiz çok olsun. Hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum”dedi. Haber: Ağustos GERÇE