Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Milletvekili Altınsoy, Gönül gönüle yapılan muhabbet bir başkadır

AK PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ

AK PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ALTINSOY:
Gönül gönüle yapılan muhabbet bir başkadır
AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, halkla iç içe olmaya devam ediyor. Vatandaşların gönlüne dokunmaya devam eden Altınsoy, “Gönül gönüle yapılan muhabbet bir başkadır.” dedi.
28. Dönem AK Parti Aksaray Milletvekili olarak seçilen Hüseyin Altınsoy, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Ulu Cami yanında vatandaşlarla buluşan Altınsoy, “ Ulu Camii çevresindeki amcalarımızı ziyaret ederek halini hatırını sorduk. Hayır dualarını aldık. Rabbim hepimize sağlıklı ömürler nasip etsin.” dedi.
Ulu Cami ziyaretinden sonra Piramit Kafe’yi ziyaret eden Altınsoy, burada vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Altınsoy, “Sevdikleriyle zaman geçiren hemşerilerimizin masalarına misafir olduk. Bizi güler yüzle karşılayan vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek hoş sohbetler yaptık.” şeklinde konuştu.


Daha sonra Ağaçören ilçesine geçen Altınsoy, İlçe Başkanı Tahsin Köse ve Kemal Salman ile bir araya gelerek ilçe hakkında istişarelerde bulundu. Altınsoy, her zaman vatandaşların yanında olmaya devam edeceğini ve kendisine ihtiyaç duyan herkesin, kendisine istediği zaman ulaşabileceğini vurguladı.

Haber: Ağustos GERÇE