Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray MHP’de İl başkanı değişiyor

Aksaray MHP Milletvekili, Genel

Aksaray MHP Milletvekili, Genel Başkan’a yapılan ziyareti duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyaret, MHP’nin ileri düzeydeki parti içi iletişimini yansıtırken, gelecek dönemdeki planların da sinyallerini verdi.

Milletvekili Kaşlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İl Başkanımız Mustafa Çölkesen ve Belediye Meclisi üyemiz Burhanettin Karataş ile birlikte liderimiz Devlet Bahçeli beyi Genel Merkezimizde ziyaret ettik.Genel Başkanımızın Emir ve talimatlarını aldık. Genel Başkanımızın tüm Aksaray’lı hemşehrilerimize selamları var. Allah’m Genel Başkanımızı başımızdan eksik etmesin.Birligimiz beraberligimiz daim olsun. ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ana amacı ve içeriği hakkında daha fazla detay verilmezken, partinin geleceğine dair spekülasyonlar da gündemi meşgul ediyor.

Bu ziyaret, aynı zamanda Burhanettin Karataş’ın geleceğiyle ilgili spekülasyonları da beraberinde getirdi. Bazı kulis haberlerine göre, MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen’den sonra yeni İl Başkanı olarak Burhanettin Karataş’ın atanabileceği konuşuluyor. Ziyaretin, Karataş’ın Genel Başkan Bahçeli ile buluştuğu ve fikir alışverişi yaptığı bir platform olarak kullanıldığı yönünde iddialar da ortaya atıldı.

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, ziyaretin ayrıntılarını paylaşmamakla birlikte, Genel Başkan Bahçeli’ye olan saygısını ve partinin birliğine olan bağlılığını vurgulamak için bu tür görüşmelerin önemli olduğunu belirtti.

Bu ziyaret, MHP’nin geleceğine yönelik spekülasyonları körüklerken, partinin iç dinamiklerinin ne yönde şekilleneceği merakla bekleniyor. Haber; Avni Kuru