Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray MHP, O Beldelerde aday olan isimleri açıkladı!

Türkiye adım adım 31

Türkiye adım adım 31 Mart 2024 Yerel seçimlerine doğru ilerlerken Aksaray’da Milliyetçi Hareket Partisi beldelerde Belediye Başkan adaylarını açıklamaya başladı.

MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş, Merkez İlçe Başkanı İrfan Çırak ve teşkilatı üyeleri, bugün Helvadere ve Ihlara beldelerin ziyaret ederek burada Helvadere Belediye Başkan adayı Arif Bellikli, Ihlara Belediye Başkan Adayı Yunus Akar olduğunu açıkladı.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine yönelik zaman gittikçe daralmaya başlarken siyasi arenada hareketlilik devam ediyor.

Partiler aday olan isimlerini açıklamaya devam ederken Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray’ın ilçe ve beldelerinde aday olan isimleri tek tek açıklıyor.

Bugün Helvadere ve Ihlara Beldelerini ziyaret eden MHP teşkilatı burada 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan seçimler yönelik aday olan isimlerini açıkladı.

Helvadere Beldesi’nde Belediye Başkan adayı için yeniden Arif Bellikli aday olurken Ihlara Kasabası Belediye Başkan adayı Yunus Akar olduğu açıklandı.  MHP İl Başkanı Karataş, “Değerli Başkan adayımız Arif Bellikli’ye ve Belediye Meclis Üyesi adaylarımıza çıktıkları bu kutlu yolda başarılar diliyoruz” dedi.

Haber: Fatma Altınok