Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray MHP İl Genel Meclisi Grup Başkanı’ndan Sert Çıkış: “Biz Artist Değiliz, Biz Türk Milliyetçisiyiz”

Aksaray MHP İl Genel

Aksaray MHP İl Genel Meclisi Grup Başkanı Halil Demiray, partisinin duruşunu net bir şekilde ortaya koyarak artistlikten uzak durduklarını vurguladı.

Aksaray MHP İl Genel Meclisi Grup Başkanı Halil Demiray, partisinin prensiplerine ve milliyetçi duruşuna vurgu yaparak sert bir açıklama yaptı. Demiray, “Biz artist değiliz, biz Türk Milliyetçisiyiz!” diyerek partisinin ve ülkücü hareketin gerçek değerlerine sahip çıktıklarını belirtti.

Sözlerine “Artist değiliz ki farklı görünelim!” diye devam eden Demiray, partisinin samimiyetinden ve dürüstlüğünden ödün vermediklerini ifade etti. “Oyuncu değiliz ki çeşitli karakterlere bürünelim!” diyerek de partilerinin samimiyetini vurguladı.

Demiray, Türk milliyetçiliğinin ve ülkücü hareketin temel değerlerine bağlı kaldıklarını ve Başbuğ Alparslan Türkeş’in emanetine sahip çıkmaya devam ettiklerini vurguladı. “Biz adam kalalım, bu yeter!” diyerek de partilerinin asıl amacının millete hizmet olduğunu ve bu doğrultuda yollarına devam edeceklerini belirtti.

Haber: Fatma Altınok