Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Selfie Çekmek İsteyen Genç Boğularak Can Verdi

Aksaray’da bir kişi Mamasın

Aksaray’da bir kişi Mamasın barajında selfie çekinmek için gezinti yaptığı esnada dengesini kaybederek göle düştü, boğularak can verdi.
Edinilen bilgiye göre olay; Aksaray Gökçe Köyündeki Mamasın Barajında meydana geldi. Arkadaşları ile Mamasın barajına gezmeye giden Yılmaz Tan (27) barajın kıyısında selfie çekinmek için gezinti yapmaya çıktı. Selfie  çekindiği esnada bir anlık dalgınlık sonucu dengesini kaybederek kayalıklardan suya düşen Tan suda çırpınmaya başlayarak arkadaşlarından yardım istedi. Suda çırpındığını gören arkadaşları 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık, Jandarma, AFAD ve su altı ve üstü ekipleri sevk edildi.

 

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler hemen arama ve kurtarma çalışmaları başlattı. Yapılan kurtarma ve arama çalışmaları sonucu Yılmaz Tan’ın cansız bedenine ulaşıldı. Sudan çıkarılan Tan’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber: Fatma Altınok