Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Bölge Yarışmasında İkinci Oldu!

Aksaray Cemaleddin Aksaray-î Hafız

Aksaray Cemaleddin Aksaray-î Hafız İmam-Hatip Ortaokulu öğrencisi Medine Bozlak, Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasında bölge ikincisi olarak ödüllendirildi. İl Müftüsü Veysel Işıldar, öğrenciye başarısından dolayı tebriklerini iletti.

Aksaray’da eğitim ve dinî faaliyetlerde gösterdiği başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Medine Bozlak, Yozgat’ta düzenlenen Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasında bölge ikincisi olarak önemli bir başarı elde etti. Bu başarısıyla adından söz ettiren Bozlak, ödülünü İl Müftüsü Veysel Işıldar’dan aldı.

İl Müftüsü Işıldar, öğrencisinin başarısını takdir ederek ona ödülünü takdim etti. Bozlak’ın başarısının ardında yatan özverili çalışmalarını öne çıkaran Işıldar, aynı zamanda öğrencinin Kur’an Kursu öğreticisi Eda Kılıç’a da teşekkür plaketi verdi.

Bozlak’ın başarısı, gençlerin dinî eğitim ve kültürel etkinliklere olan ilgisini ve katılımını artırırken, aynı zamanda onun gibi gençlerin toplumda örnek alınmasını sağlıyor. İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın ödül töreni, dinî eğitimin ve kültürel etkinliklerin gençler arasında yaygınlaşması ve desteklenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Haber: Avni Kuru