Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray kazanıyor; destekler artıyor!

Motolux 68 Aksaray Belediyespor’dan lige moralli başlangıç ve destek ziyaretleri

Motolux 68 Aksaray Belediyespor’dan

Aksaray, takımının yanında!

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, ligin ilk haftasında sahasında Beyoğlu Yeniçarşı Spor’u 2-0’lık net bir skorla mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. Siyah-beyazlı ekipte moraller yerinde.
Kulüp Asbaşkanı Ahmet Kulak, Basın Sözcüsü Rafet Altınpınar ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Mustafa Karaman, Aksarayspor’a destek sağlamak amacıyla şehirdeki yatırımcıları ziyaret ediyor. Ziyaret ettikleri yatırımcılara, 68 numaralı ve firmalarının isimlerinin yer aldığı siyah-beyaz formalar hediye ederek desteklerini talep ediyorlar.
Bu kapsamda, Motolux 68 Aksaray Belediyespor yönetimi, GLS Ford Yönetim Kurulu, Has Döner işletmecisi ve Kanat El Arabaları Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kanat’ı ziyaret ederek, takıma verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.
Yönetim Kurulu Üyeleri, Aksarayspor’a destek olan yatırımcılara şampiyonluk yolunda verdikleri katkılar için minnettarlıklarını ifade etti. Ayrıca, takıma destek vermek isteyen diğer kuruluşları da ziyaret etmeye hazır olduklarını belirterek, “Biz, takımımıza destek olmak isteyen her yatırımcımızın yanına gitmeye hazırız” mesajını verdiler.

Güçlü Aksarayspor Projesi’ne Destekler Artıyor

Güçlü Aksarayspor projesi kapsamında, stadyum içi pano sponsorluğu sağlayan Has Döner ailesine, Tunalı El Arabaları Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kanat’a ve Aksaray Ford Bayisi GLS Gelişim Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sait Okur’a yönetim olarak teşekkür edildi.

Yönetim, her destekle Aksarayspor’un daha güçlü bir yapıya kavuşacağına vurgu yaparak, “Hep Birlikte Güçlü Aksaray” sloganıyla birlik çağrısında bulundu. *Hakan Hidayet Deniz