Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray İYİ Parti teşkilatı özel çocukları ziyaret etti

Aksaray İYİ Parti teşkilatı

Aksaray İYİ Parti teşkilatı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle Aksaray İlkadım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek özel çocuklarla bir araya geldi.

      

Dünya Engelliler Günü kapsamında özel bireylerin toplumda kendilerine yer bulabilmeleri ve yaşadıkları sorun ve sıkıntıları biraz olsun hafifletmek amacıyla kutlanan ve özel bireylerin her türlü engeli azim ve başarı ile aştıkları toplumsal bir örnek olarak kabul ediliyor.

Toplumda onlara yer olduğunu hatırlatan bu anlamlı ve özel günde İYİ Parti teşkilatı Aksaray İlkadım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek özel çocuklarla birlikte keyifli zaman geçirdi.

3 Aralık dünya engelliler gününde toplumda özel bireylerinde yerinin olduğunu hatırlatmak amacıyla İYİ Parti teşkilatı Aksaray İlkadım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. İYİ Pati teşkilatının özel çocuklar ile ilgilendiği sıcak ve samimi anları kameralara yansıdı.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında; “Özel çocuklarımızın bu özel günde yüzündeki tebessümlerinde pay sahibi olabilmek için yanlarındaydık. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle; Milletvekilimiz Turan Yaldır ve İl Teşkilatımızla ilkadım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde ki özel çocuklarımızı ziyaret ettik.  Özel gereksinimli vatandaşlarımızın toplumsal hayatın her alanında kendilerine yer bulmaları adına bütün gayretimizi göstereceğiz” dedi.

Aksaray İlkadım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretine; İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Milletvekili Turan Yaldır, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz Kadın Politikalar Başkanı Naciye Akkuş Türk ve teşkilat üyeleri katıldı.

Haber: Fatma Altınok