Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY İYİ OLACAK

24 haziran seçimleri için

24 haziran seçimleri için adayların açıklanması ile birliktesiyasi partilerde ki ziyaret trafigi hızlanırken, adaylar açıklanmadan öncedevatandaş ziyaretleri yapan İyİ parti milletvekili adayları da ziyaretlerinihızlandırdı. 

normal hayatlarında da halkın içinde olan İyİ parti adaylarıayhan erel, nuri koçaş ve pınar İzgü dünde İl başkanı Özhan türemiş, merkezİlçe başkanı Şevki koçak, aday adaylarından servet ceylan, yusuf gümüşay ve ilve ilçe teşkilatları üyeleri ile birlikte bir bölümünü daha önce ziyaretettikleri sanayi ve çarşı esnafı ile hasbihal etti.

esnafın mevcut vekillerden şikayetlerini dinleyen adaylar,parti politikalarını ve mevcut problemler için yapılması planlanan çözümlerianlattılar.

ayhan erel esnaf ile yaptığı konuşma esnasında ‘’artıkçaresiz değilsiniz, alternatifsiz değilsiniz, İyİ partinin iktidar oluşu ilebirlikte İyİ günler göreceksiniz. ben milletin adayı olarak bu zamana kadarnasıl aksaray’ın güvendiği ayhan abisi oldu isem, seçildikten sonrada meclistemilletin vekili ayhan abi olacağım, sizlerin isteklerine tercüman olup çözümlerbulacağım. genel başkanımız cumhurbaşkanı adayımız sayın meral akşenerhanımefendinin cumhurbaşkanı olması ile birliktede güçlü bir türkiye, gelişmişbir aksaray olacağız, dertlerinize derman olacağız. sizlerden tek beklentimiz24 haziran sabahı sandıklara koşarak bu korku hükümetine bir dur demeniz.aksaray İyİ olacak’’ dedi.

İyİ parti milletvekili adayları akşam saatlerinde isehelvadere kasabasında halkla buluştu. vatandaşların sorularını cevaplayarakakıllardaki soru işaretlerini aydınlatan ayhan erel, nuri koçaş ve pınarİzgü’ye ziyaretleri esnasında İl ve İlçe yöneticileri ile helvadere teşkilatıeşlik etti. ziyaret esnasında vatandaşların İyİ partiye yoğun teveccühü olduğugözlenirken, vatandaş İyİ parti ve adaylarına sonsuz güvenleri olduğunu ifadeetti. İyİ parti adayları ayhan erel ve nuri koçaş ülke ekonomisi ve aksaray iliiçin planladıkları yatırımları anlatırken, dördüncü sıra adayı pınar İzgü iseneden aday olduğunu anlattı İzgü konuşmasında ‘’ benim 3 evladım var, ben biranne olarak onların geleceğini düşündüğüm için aday oldum, çocuklarımıza sağlambir ülke, İyİ bir gelecek bırakmak için bu yola çıktım, sadece benim değilsizin ocuklarınız içinde çabalarımız, sizlerinde desteği ile çocuklarımızagüçlü bir ülke bırakma arzusundayız, kadın cinayetlerinin, tacizlerin ve birkereden bir şey olmaz diyen bir bakanın bulunduğu bir ülkede yaşıyoruz, bundanduyduğum rahatsızlık, bunları düzeltme arzum benim şuan burada olmamasebeptir’’ dedi. yine İzgü şeker fabrikalarının satışı konusunda sorulansorulara ise ‘’ genel başkanımız konu ile ilgili görüşünü dile getirmiştir. bizİktidar olduktan sonra şeker fabrikalarının satışına itiraz ederek satılmamasıiçin gerekli adımları atacağız. türkiye her anlamda dışa bağımlı olmaktankurtulacak, başka türlü güçlü olmamızın yolu yoktur’’şeklinde cevap verdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kayseri’de darbedildikten sonra silahla bacağından
Sıradaki Haber Belediye meclisi üyesi silahla bacağından yaralandı