Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Aksaray İYİ Olacak” mottosuyla, İyi Parti Teşkilatı sahada!

İYİ Parti Aksaray teşkilatı

İYİ Parti Aksaray teşkilatı sanayi sitesinde bulunan esnaflarla bir araya geldi. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren iyi parti teşkilatı bu kapsamda sanayi sitesindeki esnaflarını ziyaret etti.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli idareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan partililer, yaklaşan seçim öncesi saha çalışması gerçekleştiriyor.
Yerel seçimlere adım adım gidilirken İyi Parti teşkilatı sanayi esnafıyla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyor. Sanayi sitesindeki esnaflar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan iyi parti teşkilatı yerel seçimler öncesi halkın nabzını tutuyor.
“Gitmediğimiz Yer, Çalmadığımız Kapı, Sıkmadığımız El Kalmayacak” mottosuyla esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti teşkilatı, seçim öncesi halkın talep ve beklentilerine kulak veriyor.
“Aksaray İYİ Olacak” sloganıyla seçim çalışması yürüten iyi parti teşkilatı saha çalışmaları kapsamında sık sık esnaf ziyaretinde bulunuyor. Sanayi sitesindeki esnafı ziyaret eden; İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, İyi Parti Aksaray Merkezi İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve beraberindeki heyet, esnaf tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında; “Bugün yine sanayi esnafımızın yanındaydık. Dertlerine ortak, sorunlarına çözüm olmak için var gücümüzle çalışacağımıza söz verdik. Bizleri bağrına basan , sevgisiyle kucaklayan desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkürler ediyoruz .Aksaray İYİ olacak” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok