Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray İŞKUR’dan 400.000 TL’ye Kadar Hibe; Kendi İşinizi Kurun!

Aksaray İŞKUR’dan Engellilere ve Eski Hükümlülere Büyük Destek!

Aksaray İŞKUR’dan Engellilere ve

Aksaray Çalışma ve İş Kurumu, engelli ve eski hükümlülere yönelik girişimcilere 400.000 TL’ye kadar hibe desteği sağlıyor. İş Kurumu’ndan alınan bilgilere göre, başvurular 7 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek. Detaylar haberimizde!

Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, dezavantajlı gruplar arasında yer alan engelli ve eski hükümlülere önemli bir destek sunuyor. 400.000 TL’ye kadar hibe desteği ile kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin yanında olan İş Kurumu, 2024/2. Dönem Kendi İşini Kurma Hibe Desteği Başvurularını almaya başladı.

Konu hakkında bilgi veren Aksaray İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş; Hibe desteği kapsamında tarım ve hayvancılık sektörüne ait projelerde, kuruluş işlemleri desteği, işletme gideri desteği ve kuruluş desteği gibi maliyetler karşılanacak. Diğer sektörlere ait projelerde de benzer destekler sunulacak. Başvuruların 7 Haziran 2024 tarihine kadar e-Devlet üzerinden çevrimiçi olarak yapılması gerekiyor dedi.

Proje başvurularında eksik bilgi ve belge bulunması durumunda, İş Kurumu tarafından iade edilecek projelerin eksikliklerinin tamamlanması için 28 Haziran 2024 tarihine kadar süre verilecek. Ancak bu tarihten sonra eksikliklerin tamamlanması mümkün olmayacak.

Engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımızın bu önemli destekten yararlanabilmeleri için detaylı bilgi almak üzere 0 382 213 50 92 (dahili 1814-1815) numaralı telefondan veya Aksaray İş Kurumu’ndaki ücretsiz Proje Destek Ofisi’nden yardım alabilecekleri belirtiliyor.

Ağustos Gerçe

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler
Sıradaki Haber Aksaray’da Çocuk Evleri Sitesi Çocuklarına Özel Karne Şöleni: Lunaparkta Unutulmaz Anlar!