Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray İrge Spor Kulübü, Para Taekwondo Türkiye Şampiyonasında Başarıyla Temsil Edildi!

Şerife Tuncay Türkiye İkincisi,

Şerife Tuncay Türkiye İkincisi, Fatih Dayanç İlk Kez Katıldığı Şampiyonada İlk 8’de Yer Aldı

Aksaray İrge Spor Kulübü, Para Taekwondo Türkiye Şampiyonasında 2 sporcuyla yer aldı. Şerife Tuncay gümüş madalya kazanırken, ilk kez katılan Fatih Dayanç da 6. olarak başarılı bir performans sergiledi.

Aksaray İrge Spor Kulübü, Türkiye Şampiyonasında Altın Parıltılarını Gösterdi!

Konya’da düzenlenen Para Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda Aksaray İrge Spor Kulübü, üstün bir performans sergiledi. Kulüp, 2 sporcuyla şampiyonaya katılarak Aksaray’ı başarıyla temsil etti.

Şerife Tuncay, mücadele dolu bir turnuvada Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Diğer sporcu Fatih Dayanç ise ilk kez katıldığı şampiyonada gösterdiği performansla ilk 8’e girerek 6. oldu. Dayanç’ın gelecekte kürsüden poz verecek potansiyeli, kulüp ve sporseverler tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Aksaray İrge Spor Kulübü Başkanı ve antrenörler, sporcuların başarılarından gurur duyduklarını belirterek, onları tebrik etti ve gelecek yarışmalarda da başarılarının devamını diledi. Bu başarıların, genç sporcuların azim ve çalışkanlığıyla birlikte gelecekte daha büyük başarıların habercisi olduğunu vurguladılar. #birçocukyetişirdünyadeğşir

Haber: Avni KURU

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından
Sıradaki Haber Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı: Türkiye, İnsani Gelişme Endeksi’nde 45. Sırada