Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü, Sosyalleştirme Bölgesinde temizlik görevlisi olarak çalışacak 5 daimi işçi alacak. Başvurular 27 Ocak – 31 Ocak 2025 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden elektronik (online) başvuru yapılacak. Ayrıca başvurular E-Devlet veya Alo 170 hattı üzerinden de yapılabilir.
Başvuru Şartları:
• Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Alımına Dair Yönetmelikte belirtilen şartları taşıyan adaylar başvuru yapabilecek.
• Adayların, affa uğramış olsa dahi devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene karşı suçlar ve diğer bazı suçlardan mahkûm olmamış olmaları gerekmektedir.
• Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşını doldurmamış olmak.
• İlgili alanda ilköğretim, ortaöğretim, önlisans veya lisans mezunu olmak.
• Sağlık raporu ile bedenen, aklen ve ruhen görevini yapmasına engel olabilecek bir durumu olmadığına dair belge sunmak.
• Kamu kurumlarında işe alımda öncelik hakkına sahip adayların ilgili belgeyi sunması gerekecek.
• Başvuru tarihindeki adresine göre başvurular il düzeyinde değerlendirilecektir.
Başvuru ve Kura Süreci:
Başvurular arasından belirlenen asıl ve yedek liste, noter huzurunda 10 Şubat 2025 tarihinde saat 10:00’da yapılacak kura ile belirlenecek. Kuranın, Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirileceği bildirildi.
Başvuracak adayların gerekli belgeleri 31 Ocak 2025 tarihine kadar tamamlamaları gerektiği belirtildi.
Ağustos Gerçe

