Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray İl Özel İdaresi’nden Dev Ulaşım Hamlesi: Köy Yolları Asfaltla Buluşuyor

Aksaray İl Özel İdaresi tarafından şehir içerisinde icra edilen çalışmalar arasında yer alan yol yapım çalışmaları kapsamında şehrin farklı noktalarında çalışmalar icra edilmeye devam ediyor.

Aksaray İl Özel İdaresi

Aksaray İl Özel tarafından şehrin farklı noktalarında icra edilen yol yapım çalışmaları bu kez de; Sarıyahşi Devlet Yolu-Yaylak Köyü, Boğazköy Gölet Yolu, Yaylak Köyü-Demirciobası Yolu güzergâhında yapıldı. Yol yapım çalışmaları kapsamında, altyapı güçlendirme ve sathı kaplama asfalt serim çalışması gerçekleşti.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya, “Aksaray genelinde vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha kolay ve modern bir hale getirmek için Aksaray İl Özel İdaresi olarak projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Planlanan program dahilinde yol çalışmalarını sürdüren özel idaremiz bu kapsamda Sarıyahşi Devlet Yolu-Yaylak Köyü, Boğazköy Gölet Yolu, Yaylak Köyü-Demirciobası Yolu güzergâhında çalışmalarını icra ediyor. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Yapılan bu çalışmalar, vatandaşların şehrin her noktasında ulaşım konusunda sorun yaşamamaları ve modern bir ulaşım ağına sahip olmaları bakımından önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe