Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray, İl Müftüsü Işıldar STK’larla ne dedi?

İl Müftüsü Veysel Işıldar,

İl Müftüsü Veysel Işıldar, STK Temsilcileriyle Gazze için dayanışma toplantısında buluştu.

İl Müftüsü Veysel Işıldar, beraberinde birçok sivil toplum kuruluşunun temsilcisiyle bir araya gelerek Gazze’deki kardeşlerimize destek olmak amacıyla önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda İl Müftüsü, geçtiğimiz hafta düzenlenen hayır çarşısına katkıda bulunan STK’ları takdirle karşılayarak, duyarlılıkları için teşekkür etti.

Işıldar, “Bu bir haftalık hayır çarşısı, Gazze’deki kardeşlerimizin yaşadığı zorlu süreçte bir nebze olsun yardımlarına dokunacak. Birlikte gerçekleştirdiğimiz bu güzel organizasyon, insanlık adına önemli bir dayanışma örneği” dedi.

Toplantı boyunca STK temsilcileri, Filistin’deki mazlum kardeşler için gelecek dönemde planlanan yardım projeleri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Ortak bir vizyon oluşturmak adına yapılan bu toplantının, Gazze’deki insanlara umut ve destek ışığı olacağı düşünülüyor.

Bu birliktelik, İl Müftüsü Veysel Işıldar’ın liderliğindeki dinamik bir ekip ve sivil toplum kuruluşlarının işbirliğini vurgulayarak, insanlığa karşı sorumluluk duygusuyla bir araya gelinen anlamlı bir etkinlik oldu. Haber; Ağustos Gerçe