Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray İl Müdürü Güleç sağlık merkezlerinde incelemelerde

Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç, şehir içerisinde devam eden ziyaretleri kapsamında Yenikent Ayşe ve Abdi Okur Aile Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

Aksaray Sağlık İl Müdürü

İl Müdürü Güleç’e ziyaret esnasında sağlık yöneticileri eşlik etti. Aksaray’da sağlık alanında verilen hizmetlerin yakın takipçisi olmak amacıyla başlatılan ziyaretlere devam eden İl Müdürü Güleç, Yenikent Ayşe ve Abdi Okur Aile Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında bir dizi incelemelerde bulunan Güleç, yetkililerle görüşme yaparak sağlık merkezi hakkında bilgiler aldı. Birimlerdeki iş ve işleyiş hakkında detaylı bilgiler alan Güleç, daha sonra personellerle bir süre sohbet etti.

Ziyaretinde, merkezin sağlık hizmetleri ve genel işleyişi hakkında detaylı bir değerlendirme yapan Dr. Güleç, sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Merkezlerin sunduğu hizmetlerin kalitesini artırmak ve vatandaşların sağlık ihtiyaçlarını daha etkin bir şekilde karşılamak amacıyla yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sağlık İl Müdürü Güleç, özverili çalışmalarından dolay sağlık personellerimi tebrik ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. Bu ziyaretler, Aksaray genelindeki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve sağlık çalışanlarının motivasyonunu desteklemek açısından büyük önem arz ediyor.

 

Fatma Altınok