Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray İHH: “Yetim Gülerse Dünya Güler”

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Yetim Birimi tarafından emanet çocuklarımıza tarihi ve turistik gezi düzenlendi. Kapadokya bölgesine düzenlenen gezide, çocuklar daha önce görmedikleri yerleri görme ve gezme imkanı buldu.

Aksaray İHH İnsani Yardım

Aksaray İHH tarafından “Türkiye Cumhuriyeti’nin Olduğu Yerde Kimse Kimse Kimsesiz Değildir” projesi kapsamında düzenlenen geziye 56 yetim çocuğumuz ve annelerinden oluşan 100 kişilik bir grup katıldı. Kapadokya bölgesine düzenlenen geziye Nevşehir İHH derneği rehberlik hizmeti verdi. Yetimlere yemek ikramının da yapıldığı gezi de yeraltı şehirlerini gören çocuklar çok mutlu oldular.

Aksaray İhh Dernek Başkanı Şenol Korkmaz yaptığı açıklamada, proje kapsamında bize emanet yetim çocuklarımıza tatil hediye etmek, gidemedikleri yerleri görmelerine vesile olmak, yemek ikramında bulunmak bizleri mutlu etti. Değerli gönüllülerimizin katkısıyla birçok yetim ailemize destek olmaya, yetimlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye ve okumalarına destek olmaya çalışıyoruz. Yetim gülerse dünya güler mottosuyla daha çok çalışmaya gayret ediyoruz ve kıymetli bağışçılarımızdan, gönüllülerimizden destek bekliyoruz, dedi.

Emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Bülten