Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Aksaray için var bi hayalimiz!’

Güney Yalçın Özcan Projeleri

Güney Yalçın Özcan Projeleri ile aday adaylığına hazırlanıyor

Aksaray için var bi hayalimiz!

Cumhurbaşkanlığı Devlet Koordinasyon Merkezi’nde Uzman olarak görev yapan Güney Yalçın Özcan, ziyaretlerine devam ediyor.

14 Mayıs 2023 seçimlerinde AK Parti’den Aksaray milletvekili aday adayı olan Güney Yalçın Özcan yapılacak olan 31 Mart 2024 seçimlerinde de Aksaray Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatına hazırlanıyor.

Güney Yalçın Özcan, ‘Aksaray için bi hayalimiz var’ sloganı ile Aksaray Belediye Başkanı olduğu takdirde yapmak istediği projelerini de sıraladı. Yalçın’ın projeleri arasında, Aksaray Havalimanı projesi, Aksaray Yüksek Hızlı tren projesi, Tramvay projesi, 50 Bin konut Projesi, Teknoloji vadisi projesi, Tarımsal Destek projesi, Aile Toplum Merkezileri Projesi, Spora destek projesi, E- spora destek projesi, Afiyet Olsun projesi, Gastronomi Aksaray projesi, Hasandağı Park Projesi, tematik Park Projesi yer alıyor.

Bu kapsamda Sivil Toplum Kuruluşları ve belirlediği noktaları ziyaret eden Yalçın Gazeteci Bilal Bölükbaş’a da kendi yazmış olduğu ‘Z kuşağının seçimi’ isimli kitabını da hediye etti.

Güney Yalçın Özcan, kitabının arka sayfasında M.Ö. Aristoteles’in söylediği, Bugünlerde gençler kontrolden çıkmış durumda. Kaba bir şekilde yemek yiyorlar. Yetişkinlere karşı saygısızlar. Anne – Babalarına karşı çıkıyorlar ve Öğretmenlerini sinirlendiriyorlar” bölümünü paylaşarak M.Ö. 350 yılındaki gençlerin durumunu da belirtti.

Haber: Avni Kuru