Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKSARAY İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

ak parti aksaray belediye

ak parti aksaray belediye başkan adayı evren dinçer,geçmiş dönemlerde ak parti İl başkanlığı yapan abdulkadir karatay, latif ağır, Şabanbostan, ve muhammed fatih yıldırıcı’yı ziyaret etti.

belediye başkan adayı dinçer, İl başkanı hüseyinaltınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk yönetim kurulu üyeleri ile birlikteeski il başkanlarını ziyaret etti. ziyarette konuşan başkan altınsoy,“partimizin kurulduğu günden bu güne kadar, davamıza ve ilimize önemlihizmetleri bulunan il başkanlarımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. dünolduğu gibi bugünde yarında davamızın ve partimizin yanında olarak destekleriniher zaman hissedeceğimiz eski il başkanlarımızın geçmişte edindikleritecrübeler çalışmalarımızda bizlere ışık olacaktır. yaklaşan yerel seçimlerle birliktebirliğimizi daim kılmak için çalışmalarımıza hız kazandıracağız. Ülkemizinbirliğine ve bütünlüğüne yönelik yapılan sinsi planları bertaraf etmek içinhükumetimizin planları doğrultusunda hareket ederek birlik içerisinde her şeyinüstesinden geleceğimize inancım tamdır.” dedi.

ziyaretlerinde birliktelikle daha güçlü bir aksaraymesajını yineleyen başkan adayı dinçer ise, “sizlerin tecrübelerinize her zamanihtiyacımız var, hep birlikte davamız için aksaray için en iyisini yapmaklamükellef olduğumuz unutulmamalıdır. bu kentin sorunları ortak birlikteliklehareket ederek çözüme kavuşacaktır. Şimdi birlik olma zamanıdır. Önümüzdekiseçimlerde yine sahalarda aksaray için hep birlikte en iyisini yapacağız” diyekonuştu.

konuşmaların ardından abdulkadir karatay, latif ağır,Şaban bostan, ve muhammed fatih yıldırıcı kendilerine düşecek görevlerde herzaman hazır olduklarını kaydederek, yapılan ziyaretten de duyduklarımemnuniyeti dile getirdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu;
Sıradaki Haber Satılamayan Kurbanlıkları ESK Satın Alacak;İşte detaylar!