Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray iç sahadan çok deplasmanda ahkam kesti; Aksaray Belediyespor Deplasman Beyi!

Aksaray Belediyespor deplasmanda daha

Aksaray Belediyespor deplasmanda daha başarılı
Türkiye ikinci ligi kırmızı grubunda mücadele eden temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor ligin geride kalan 31 haftasında oynadığı 30 müsabakada 10 galibiyet, 8 beraberlik, 12’de mağlubiyet aldı. Temsilcimiz rakip filelere 24 gol atarken kalesinde ise 23 gol gördü.
Aksaray Belediyespor bu sezon yükseldiği ikinci ligde hedefini ligde tutunmak olarak belirlemişti.
Siyah beyazlı temsilcimiz topladığı 30 puanla 10’uncu sırada yer alırken, küme düşme potasından 8 puan daha yukarıda yer aldı. Ligin tamamlanmasına 7 hafta kala ligde kalacak takımların başında gösteriliyor.
Temsilcimiz playoff grubuna kalma şansı da matematiksel olarak olsa da oyuncu kalitesi ve oyun yapısı olarak da playoff grubuna kalma şansı pek de bulunmuyor.
Aksaray Belediyespor bu sezon hem lige alışma, hem de ligde tutunma mücadelesi yapıyor. Ligin geride kalan 7 haftasında toplayacağı puanlarla taraftarlarına güzel müsabakalar da izlettirme hevesi içinde bulunuyor.
Aksaray Belediyespor bu sezon 38 puan toplarken topladığı bu puanların 20’sini deplasman maçlarında aldı. 18’in ise iç sahada oynadığı müsabakalarda elde etti. Aksaray Belediyespor bu sezon iç sahada oynadığı 15 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik 7’de mağlubiyet aldı. 14 gol atıp kalesinde 13 gol gördü. İç sahada temsilcimiz 18 puan topladı. Buna karşılık Aksaray Belediyespor deplasmanda iç sahadan iki puan daha fazlasını toplayarak 20 puan elde etti. Temsilcimiz deplasmanda oynadığı 15 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik 5’te mağlubiyet elde etti. 10 gol atıp kalesinde de 10 gol gördü.
Bu da gösteriyor ki Aksaray Belediyespor bu sezon deplasmanda topladığı 20 puanla oldukça başarılı bir performans ortaya koymuş oldu.

Haber: Avni Kuru