Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray halkı merakla bekliyor

Aksaray protokolü bugün Ankara’da,

Aksaray protokolü bugün Ankara’da, Aksaray’ın temel ihtiyaç ve sorunlarını dile getirmek üzere önemli iki ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette yer alan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, AK Parti milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Parti İl başkanı Hamza Aktürk, ilçe belediye başkanları ve daire müdürleri, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Aksaray’ın acil ihtiyaçları ve sorunları, Bakanlar Yumaklı ve Uraloğlu’na aktarıldığı bildirildi. Ziyaretlerde protokol üyeleri, Aksaray halkının beklediği önemli projeler ve yatırımlar için destek talep etti. Bu ziyaret, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Aksaray için umut verici bir adım olarak değerlendirildi.

Ziyaretlerin ardından Aksaray halkı, milletvekillerinden gelecek açıklamalarla ilgili sabırsızlıkla bekliyor. Toplu ziyaretin, Aksaray’ın sorunlarının Ankara’ya taşınması olarak görüldüğü belirtiliyor. Aksaraylılar, kentin geleceği için yapılan bu girişimin sonuçlarını merakla bekliyor. Haber; Ağustos Gerçe

Aksaray’da Hüseyin Pişkin (6) kayboldu.
Sıradaki Haber Aksaray’da kayıp çocuk alarmı! 6 yaşındaki Hüseyin her yerde aranıyor!