Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Halk Sağlık Hizmetleri Başkanlığında genel değerlendirme toplantısı

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne bağlı Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Furkan Maraşlıoğlu başkanlığında genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

Aksaray Sağlık İl Müdürlüğüne

Toplantıya Halk Sağlığı Hizmetleri ve Birinci Basamak Sağlık Hizmetleri Yöneticileri katıldı.  Toplantıda birinci basamaktaki sağlık hizmetlerinin sunumunda kısa, orta ve uzun vadeli projelere yer verildi.

Ayrıca planlamalar hakkında da karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.  Aksaray’da sağlık hizmet koşullarını iyileştirmek ve etkin hale getirmek amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında birinci basmaktaki  sağlık hizmetlerinin il genelinde sunulması için değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda yapılan sunumlarda, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve halk sağlığını daha etkili bir şekilde korumak için tüm yöneticilerin ortak bir vizyon oluşturması gerektiğini vurgulandı. Katılımcılar, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi yönünde atılacak adımlarla ilgili görüş ve önerilerini paylaştı.

Başkan Maraşlıoğlu sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Fatma Altınok