Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Gençleri Teknofest’te Fırtına Estirecek: Roketler Havalanıyor!

Türkiye Odalar ve Borsalar

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu tarafından önemli bir adım atıldı.  TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu, GGK bünyesindeki Roket Takımının Teknofest’e katılımı için başvurusu yaptığını açıkladı.

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Sami Değirmenci başkanlığında yapılan Şubat ayı toplantısında önemli bir gelişme yaşandı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde yapılan toplantıda, Roket Takımının, Teknofest’e katılımı için başvuru yaparak teknoloji ve bilim için ilk adımını attı.

Toplantıda, Roket takımının Teknofest’te katılımcı için önemli görüşmeler yapılarak adımlar atıldı. takımın kararlığı ve misyonuyla birlikte Teknofest’te başvuru gerçekleşmesi üzerine Sami Değirmenci teşekkürlerini iletti.

Aksaray Genç Girişimciler Kurulu tarafından yapılan açıklamada;  “Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda, roket takımımızın Teknofest’e katılımı için önemli bir adım atmış bulunmaktayız. Teknofest’e yapmış olduğumuz başvuru, takımımızın yüksek motivasyonu ve kararlılığıyla gerçekleşmiştir. Bu süreçte emeği geçen tüm takım üyelerine teşekkür ederiz. Gelecek adımlarımızda da aynı azim ve kararlılıkla ilerleyerek, başarılarımızı artıracağımıza olan inancımız tamdır” şeklinde ifadeler yer aldı.

Haber: Fatma Altınok