Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray gençleri çevreyi temizliyor: Gelecek için birlikte el ele!

Aksaray Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak çalışmalarını icra eden Gençlik Merkezi gönüllüleri, şehir içerisinde yeni bir çalışmaya imza atarak yediden yetmişe herkesin tebriğini topladı.

Aksaray Gençlik Spor İl

Aksaray Gençlik Merkezi gönüllüleri, şehir içerisinde icra ettikleri çeşitli çalışmalarla beğeni toplamaya devam ediyor. Dünya Temizlik Günü nedeniyle çalışma yapan Aksaray Gençlik Merkezi gönüllüleri bu kapsamda Aksaray’ın çehresinde temizlik hareketi gerçekleştirmek için keşfe çıktı.

Doğal çevreyi korumak ve çevrenin sürdürülebilir kılınmasına katkı sağlamak bakımından önem arz eden bu çalışmaya her yaştan öğrenci katılım sağladı. Öğrencilerin çevre bilinci edinmesi bakımından oldukça büyük önem arz eden bu çalışma, Aksaray’daki pek çok gence de örnek oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Gençlik Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ise “gençlerimizi özverili çalışmaları ve çevreye gösterdikleri hassasiyet nedeniyle tebrik ediyorum ve emeklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe