Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Gençler: Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Adım Attı!

   Aksaray Gençlik Spor

 

 Aksaray Gençlik Spor İL Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Aksaray Gençlik Merkezi, “sosyal medyadan sosyal meydana” programı kapsamında gençlerle bir araya geldi.

 

Aksaray Gençlik Merkezi bünyesinde düzenlenen program kapsamında gençlerin bir günlüğüne de olsa sosyal medyayı bırakıp sosyal meydanlarda bir araya gelmesi hedeflendi. Aksaray kent meydanında gerçekleşen etkinlik kapsamında gençler; sanat, eğlence, oyun ve sportif faaliyet ekseninde bir aray geldi.

 

Bir araya gelinip hem eğlenilen hem de verimli vakit geçirilen programda bilgilendirme faaliyetleri de icra edildi. Aksaray meydanına kurulan stantta, merak edip soru soran ve ilgisi olan gençlerin Aksaray Gençlik Merkezi bünyesinde gerçekleşen etkinliklere katılım sağlamaları için davet edildi.

 

Yapılan bu etkinlik oldukça beğeni toplarken, bu tarz çalışmalarının devamının gelmesi de gençler tarafından sıkça talep edildi. Düzenlenen programa Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve Gençlik Spor İl Müdürü Aslan Yıldız katılım sağladı.

Haber: Ağustos Gerçe