Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Evren Dinçer’le tekrar yola devam!

Ak Parti Genel Başkanı

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ak Parti Aday Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirdi. Ankara ilinde gerçekleşen toplantıda çok sayıda kişi katıldı.

Ak Parti 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli ve Belediye seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarıyla Başkan Evren Dinçer’e durmak yok yola devam kararı aldı. Kararın duyulması ile Aksaray halkı büyük bir sevinç yaşadı.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler seçimlerine adım adım giden Türkiye’de seçim hazırlığı ve heyecanı sürüyor. Ankara’da gerçekleşen Ak Parti Aday Tanıtım Toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı ile ayrı bir şekilde gireceği Belediyelerin Belediye Başkanı adayı olan isimleri açıkladı.

Ak Parti teşkilatının belediyecilik anlayışına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı konuşmasında Türkiye’de yaşanan birçok sorunlar üzerine durdu.

Yerel seçimlere Cumhur İttifakı ile büyük hassasiyet içerisinde hazırlandığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin uygun gördüğü, milletin istedikleri doğrultusunda hizmet vermeye çalışıldığını dile getirdi. Seçim sandıktan önce saha da kazanılır diyen Erdoğan, sahadan önce de gönüllere girmek gerektiğinin altını çizdi.

Kendi adaylarını destekledikleri gibi Milliyetçi Hareket Partisinin adaylarını da destekleyeceklerini dile getiren Erdoğan, Cumhur İttifakında “ayrım asla olmayacağını” söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 17 büyük şehir olmak üzere toplam 48 ilin belediye başkan adayı isimlerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray Belediye Başkanı adayı olarak Dr. Evren Dinçer’i açıklayarak “yola devam” dedi.  Daha sonra Aksaray AK Parti  İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Ak Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ile birlikte sahneye çıktı.

Sahnede toplu bir şekilde resim çekilmesiyle birlikte Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer resmi olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Aksaray Belediye Başkanı adayı  ilan edildi.

Haber: Fatma Altınok