Ziyarette, emniyet teşkilatının personel yapısı, görev süreçleri ve güvenlik hizmetlerinin etkinliği üzerine değerlendirmeler yapıldığı öğrenildi. Aksaray’daki asayiş çalışmaları ve emniyet personelinin çalışma koşulları gibi konuların da gündeme geldiği görüşmede, teşkilatın daha verimli çalışabilmesi adına fikir alışverişinde bulunuldu.
İl Emniyet Müdürü Bekir Demir, nazik ziyaretlerinden dolayı Ali Süllü’ye teşekkür ederken, Aksaray’ın güvenliği için özveriyle çalışan tüm emniyet personelinin desteklenmeye devam edeceğini vurguladı. Emniyet teşkilatının güçlenmesi adına yapılan bu tür görüşmelerin, işleyişin daha etkin hale gelmesine katkı sunduğu belirtildi.
Ziyaret, iyi dilek ve temennilerle sona ererken, emniyet teşkilatının birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdüreceği mesajı verildi. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray İl Emniyet Müdürü Bekir Demir, “ziyaretlerinden ötürü . Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Başkanı Ali Süllü’ye teşekkür ediyoruz. Aksraay hakkında değerlendirme yaptık kendisiyle” ifadelerine yer verdi.
Haber Merkezi