Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Emniyetinden, huzur uygulamaları devam ediyor

Aksaray Emniyeti halkın huzuru

Aksaray Emniyeti halkın huzuru için 7/24 aralıksız hizmet veriyor Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, Halkın Huzurunu ve Güvenliğini Sağlamak İçin Aralıksız Çalışıyor!

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü, tüm birimleriyle birlikte gece-gündüz demeden halkın huzur ve güvenliği için önemli uygulamalara devam ediyor. Son olarak, saat 22.00’de başlayan etkili bir uygulama ile kentin güvenliğini sağlamak adına büyük bir adım atıldı.

Bu özel uygulamaya toplamda 42 personel katıldı. 7 Asayiş ekibi, 5 trafik ekibi ve 16 Çarşı ve Mahalle bekçisi, bu görevde yer aldı. Asayiş ekipleri, Toki bölgesinde suç ve suçlulara yönelik etkili bir operasyon gerçekleştirirken, trafik ekipleri ise Ebulfeyz Elçibey Caddesi ve E90 Karayolu üzerinde yüksek ses ve abartılı egzoz kullanan araçlara karşı önlem aldı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’nün bu çarpıcı uygulamaları, suçla mücadelede ve trafik düzeninin sağlanmasında büyük bir başarıya işaret ediyor. Halkın güvenliğini ve rahatını ön planda tutan bu çalışmalar, toplumun takdirini kazanıyor. Aksaray halkı, emniyet güçlerinin kararlılığı ve özverisi sayesinde daha güvenli bir yaşam sürdüğünü hissediyor. Haber: Ağustos GERÇE