Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Emniyeti denetimlerini geç saatlerde de sürdürdü

Aksaray Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube ve Trafik Şube ekiplerinin şok uygulamaları şehir içerisinde tüm hızıyla devam ediyor.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı

Gece gerçekleştirilen denetimlerde, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve gece bekçileri ile Trafik Şube ekipleri ortaklaşa çalıştı. Uygulama kapsamında çok sayıda kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı.

Emniyet ekipleri, araçlarda sıkı aramalar gerçekleştirerek Aksaray’ın huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz çalışıyor. Aksaray Emniyeti, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şehir genelinde asayişi sağlamak amacıyla bu tür şok uygulamaları düzenli olarak gerçekleştiriyor.

Asayiş ve Trafik Şubesi ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda araçlar durdurularak detaylı bir şekilde denetleniyor. Sürücü ve yolcuların aramadan geçirildiği denetimlerde, tüm şahısların GBT sorgulamaları da titizlikle yapılıyor. Uygulamalar dron ile havadan görüntülenerek şehrin farklı noktalarında belirli saat aralıklarında gün boyu gerçekleştiriliyor.

Gece yarısından sonra şüpheli şahıslara yönelik yapılan uygulamalar da sabaha kadar devam ediyor. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yapılan tüm çalışmalarımız gibi şok uygulamalarımız da aralıksız devam edecektir.” denildi.

Bu kapsamda, Aksaray Emniyeti’nin şok uygulamalarıyla halkın huzur ve güvenliği için gösterdiği titiz çalışmalar, şehir genelinde büyük takdir topluyor.

Avni Kuru

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Aksaray
Sıradaki Haber Dinçer, “Sivrisineksiz bir Aksaray için çalışamaya devam edeceğiz”