Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Emlakçılar Odası kurulması için söz alındı

Aksaray AKEMDER Emlak İnşaat

Aksaray AKEMDER Emlak İnşaat Gayrimenkul Derneği Başkanı Oktay Çapacı, Aksaray Emlakçılar Odası kurulması için ilgili kurumlarla görüşmeler yaptıklarını ve olumlu yanıt aldıklarını duyurdu.
Başkan Çapacı, yaptığı açıklamada; Aksaray Emlakçılar Odası kurulması için Aksaray Valiliği, Aksaray Ticaret Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray Ticaret İl Müdürü İsmail Sevim ve Aksaray Turizm İl Müdürü Mustafa Doğan ile toplantılar gerçekleştirdiklerini belirtti.
Çapacı, “Aksaray Emlakçılar Odası olarak emlak sektörünün sorunlarına çözüm bulmak, meslek standartlarını yükseltmek, emlakçılara eğitim ve danışmanlık hizmeti vermek, emlak alım satım işlemlerinde güvenilirlik ve şeffaflığı sağlamak gibi hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda ilgili kurumlarla görüşerek Aksaray Emlakçılar Odası kurulması için söz aldık. Çok kısa zamanda Aksaray emlakçılar odasına kavuşacağız. Emlak camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Çapacı, Aksaray Emlakçılar Odası kurulmasıyla birlikte emlak sektörünün daha profesyonel ve kaliteli bir şekilde hizmet vereceğini, emlak alım satım işlemlerinde vatandaşların mağdur olmayacağını, emlakçılık mesleğinin itibarının artacağını ve emlak piyasasının canlanacağını ifade etti.

Haber: Ağustos Gerçe