Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Ekecikspor’dan Nevşehir’de Muhteşem Başlangıç: İlk Maçta Galibiyet

U-17 yaş grubu futbolda Aksaray Şampiyonu Aksaray Ekecikspor, Nevşehir’de başlayan grup şampiyonasında Niğde Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.

U-17 yaş grubu futbolda

U-17 yaş grubunda Aksaray Şampiyonu olan Aksaray Ekecikspor, Nevşehir’de başlayan grup şampiyonasında ilk maçında Niğde şampiyonu Niğde Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçın 25. dakikasında Emin Soydal’ın attığı golle 1-0 öne geçen Aksaray Ekecikspor, bu skoru koruyarak galibiyetle grup maçlarına başladı.

Takımın teknik direktörü, oyuncuların performansından memnun olduğunu ve turnuva boyunca aynı başarıyı sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti. Ekecikspor, Perşembe günü Niğde Belediyespor ile tekrar karşılaşacak ve galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor.

Aksaray Ekecikspor’un Nevşehir’deki turnuvada gösterdiği başarılı performans, hem taraftarlarını hem de Aksaray futbol camiasını sevindirdi. Tüm gözler, takımın Perşembe günü oynayacağı maçta olacak.
Aksaray Ekecikspor, perşembe günü kazanırsa, Kayseri Talasgücüspor- Mersin Erdemli Belediyespor maçının galibi ile final maçına çıkacak.

Hakan Hidayet Deniz

Konya’nın Kulu ilçesinde meydana gelen
Sıradaki Haber  Trafik kazalarında 3 kişi yaralandı