Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray, depremzede aile ve çocukları unutmadı

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Psiko-sosyal destek ekibi Kahramanmaraş Elbistan ilçesinde çocuklarla bir araya geldi.

       

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Elbistan merkez üstü olup 11 ili etkilen Asrın felaketinin yaraları hala sarılmaya devam ediyor. Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Psiko-sosyal destek ekipleri afet bölgesi Elbistan’da ailelerin ve çocukların yanında oluyor.
Çocukların acılarını bir nebze hafifletmek amacıyla psiko-sosyal destek ekipleri, çocuklarla keyifli anlar geçirerek yaralarını sarıyor. Depremzede ailelerinin sorunlarını dinleyen ekipleri psikolojik olarak moral vermeye çalışıyor.
Türkiye’nin birçok yerinden ulaştırılan konteyner evlerde yaşayan depremzede ailelere sıcak yuva hissettirmek ve acılarını hafifletmek amacıyla Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Psiko-sosyal destek ekipleri Elbistan’a giderek ailelerin ve çocukların yanında oldu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Psiko-sosyal destek ekiplerinin Elbistan’da aile ve çocuklarla vakit geçirdiği sıcak ve samimi anlar kameralara yansıdı.
Haber: Fatma Altınok