Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi Yeşiltepe mesaisinde

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanlığı seçim çalışmaları kapsamında il ve ilçelerde çalışmalarına hız kazandırdı. Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanlığı, çalışmalar kapsamında Yeşiltepe’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Türkiye’de 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde Aksaray’da hazırlıklarını sürdüren parti temsilciler, şehrin pek çok noktasını karış karış gezmeye devam ediyor. Bu kapsamda yer alan partilerden birisi de Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi oluyor. Ziyaret kapsamında Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin Çelik’in seçim ofisinde bir araya gelen parti temsilcileri, kasaba halkıyla buluşarak yerel seçimler öncesi destek mesajlarını iletti. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte, parti yöneticileri ve partililer, kasaba sakinlerinin sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini paylaştı. Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP İl Başkanı ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Parti yetkilileri ise, kasaba halkına hizmet etmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Yeşiltepe’de gerçekleşen ziyarete, CHP Parti Meclis Üyesi Ali Abbas Ertürk, Aksaray CHP İl Başkanı Bilal Özdemir, İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, Önceki Dönem İl Başkanları Ramazan Koçak ve Hacı Ali Keleş, beraberindeki parti yöneticileri katılım sağladı.

Haber: Ağustos Gerçe