Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısına İl Müdürlerinden ziyaret

Aksaray iline ataması gerçekleşen ve görevine başlayan Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse’ye yönelik tebrik ziyaretleri gerçekleşmeye devam ediyor.

Aksaray iline ataması gerçekleşen

Bu kapsamda Aksaray Cumhuriyet Başsavcı Köse’yi il genelinde etkin bir şekilde faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluş il müdürleri ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Başsavcısı Köse’yi ziyaret eden Kurum Müdürleri il genelinde yürütülen çalışma ve projeler hakkında bilgiler vererek Aksaray hakkında detaylı bir şekilde görüşme yapıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nurettin Ulaş, İl Sağlık Müdürü Abdullah Güleç, İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Şimşek, ⁠İl Nüfus Müdürü Bülent Melendizli, İl Tarım ve Orman Müdürü Nejdet Demir, DSİ 44. Şube Müdürü Ümit Ekinci, Orman İşletme Müdürü Abidder Yurtman, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, ⁠Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Mahmut Akkuş, Karayolları 38. Şube Müdürü Mustafa Doğan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Mustafa Doğan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Sözeriyim ziyaret eden isimler arasında yer aldı.

Cumhuriyet Başsavcısı Köse, nazik ziyaretlerinden ötürü kurum müdürlerine teşekkürlerini ileti. Kurum Müdürleri Başsavcı Köse’yi tebrik ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Fatma Altınok