Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray, Cumhurbaşkanımıza en yüksek oyla destek verdi

28 Mayıs Pazar günü

28 Mayıs Pazar günü gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinin tamamlanmasının ardından, Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52,16 oranında aldığı oy ile yüzde 47,84 oy alan Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu geride bırakarak 13. Dönem Cumhurbaşkanı oldu.
Aksaray halkı, kesin olmayan oy oranlarına göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş olduğu yüzde 75,38 destekle “Durmak yok, yola devam” derken Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer de konu hakkında açıklamada bulundu.
Sandıkların açılmaya başlaması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öne geçmesiyle birlikte Aksaray halkının sokağa çıkması ve kutlama yapması hakkında açıklamada bulunan Dinçer, “Gördüğünüz gibi Aksaray bayram havası şenliğinde. Cumhurbaşkanımıza Türkiye’deki en yüksek oranla destek vermek suretiyle seçimi kazandık. Bu süreçte bize destek veren tüm vatandaşlarımıza, tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun.” sözlerini kullanarak destek tüm vatandaşlara teşekkür etti.


Türkiye’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en çok oy veren iller arasında Aksaray’ın dereceye girdiğini hatırlatan Başkan Dinçer, “İnşallah başlasın Türkiye Yüzyılı. Artık bundan sonra durmak yok, yola devam. Türkiye için bundan sonra hizmete devam, istikrara devam diyoruz. Gördüğünüz gibi bütün vatandaşlarımıza, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum bize bu sevinci yaşattıkları için.” sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Haber: Fatma ALTINOK