Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray CHP, aşure ikramında bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanlığı, Muharrem ayı dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenleyerek vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Aşure programı, partililerin ve halkın bir araya gelerek dostluğun, dayanışmanın ve kardeşliğin pekişmesini amaçladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Etkinlikte konuşan CHP Aksaray İl Başkanı Av. Bilal Özdemir, aşurenin geleneksel olarak barış ve kardeşliği simgelediğine dikkat çekti. Özdemir, “Bu ayın hepimiz için barış ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyoruz. Dostluğun, dayanışmanın ve kardeşliğin simgesi haline gelen Muharrem ayında, yaptığımız aşureyi kardeşlerimizle paylaşmak istedik.” şeklinde konuştu.

Aşure programına CHP Aksaray İl Başkanı Av. Bilal Özdemir’in yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cansu Bülbül, Kadın Kolları Başkanı Elif Gökkuş, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Programa katılanlar, aşurenin paylaşmanın ve birlikteliğin güzel bir örneği olduğunu belirterek, CHP Aksaray İl Teşkilatı’na böyle anlamlı bir etkinlik düzenledikleri için teşekkür etti.

Hakan Hidayet Deniz

Aksaray’da Jandarma ekipleri aranan şahısların
Sıradaki Haber Aksaray’da Jandarmadan operasyon: 12 suç makinesi yakalandı!